Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Samentha Verboon

Photo of Samentha Verboon

Mijn naam is Samentha Verboon. Ik ben 31 jaar oud en samen met mijn partner zorg ik voor onze eeneiige tweeling. Mijn favoriete sport is paardrijden en ik wandel graag met de hond. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij het MTC Zoetermeer.

Aandachtsgebieden

- Hand/pols/elleboog problematiek
- CVA revalidatie
- Fysiotherapeutisch Medisch Trainen
- Revalidatie status na fracturen

Interesses

Samentha heeft speciale interesses in het revalidatietraject. Het zo functioneel mogelijk functioneren in het dagelijks leven met de daar bij horende kwaliteit staat hierbij centraal. Haar betrokkenheid en creativiteit in het zoeken naar de juiste therapie voor de betreffende cliënt zijn een van haar sterke punten als fysiotherapeute. Samentha is in 2019 afgestudeerd als hand fysiotherapeute. Voor hand/pols/elleboog problematiek is zij dé specialist om u van uw klachten af te helpen. Tevens bied zij de mogelijkheid om voor u de juiste spalken aan te meten. Naast de behandelingen in de behandelkamer staat Samentha met veel enthousiasme in de zaal diverse doelgroepen te begeleiden.

Recente verdiepingscursussen

- Hand/pols therapie 2019

- Januari 2020 start de GLI- leefstijl coach (coachen op het gebied van bewegen, inspanningsfysiologie en mogelijk ook in gedragsverandering en motiverende gespreksvoering.)

Werkdagen

Dinsdag 08.30 - 17.10
Woensdag 12.30 - 21.00
Donderdag 08.00 - 17.00

 

Naar teamoverzicht

Corona update: helaas moeten wij de oefenzaal sluiten voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is gesloten. Dit geldt voorlopig t/m 21 april 2021. Wel bieden wij u de mogelijkheid om in een groepje van vier personen buiten te komen sporten.  Neem bij vragen contact op.