Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Fysiotherapie Zoetermeer

Heeft u last van beperkingen tijdens het bewegen? Bel ons, MTC Zoetermeer, voor het starten van een fysiotherapie behandeling om u weer pijnvrij te laten bewegen. Binnen ons traject zorgen wij ervoor dat de klachten verbeteren en leggen we uit hoe u dit in de toekomst voorkomt.

MTC Zoetermeer behandelt uw klachten op maat

In onze praktijk vinden wij groei belangrijk. Dit is niet alleen de groei binnen een behandeltraject. Ook in onze dienstverlening blijven wij groeien. Zo hebben wij de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA binnen de praktijk. Bij ons staat openheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn ieder gespecialiseerd in hun vakgebied. Ze blijven zich hierin ontwikkelen door het volgen van na- en bijscholingsprogramma’s. Het verbeteren van kennis en vaardigheden zorgt ervoor dat wij onze patiënten nog beter tot dienst zijn.

Klik hier voor een overzicht van onze fysiotherapeuten, inclusief specialisaties.

Verhelp uw klachten met fysiotherapie in Zoetermeer

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, zoals oedeem-, oncologie-, sport-, bedrijfs- en kinderfysiotherapie. Dit betekent dat wij alle lichamelijke klachten behandelen. De klachten die het meest voorkomen zijn krachtvermindering, zwellingen, gevoelloosheid en pijn. Bij uw eerste bezoek voeren wij een lichamelijk onderzoek uit en bespreken we samen de uitkomsten. Ook stellen wij een passend behandelplan op en geven wij een behandeltermijn aan. Uw therapeut legt de behandelopties aan u voor, waarbij u uiteindelijk zelf de knoop doorhakt om het traject te gaan volgen.

Vergoeding voor fysiotherapie

Fysiotherapie nodig? In veel gevallen is er een vergoeding van fysiotherapie door uw zorgverzekering. Afhankelijk van welke zorgverzekering u heeft, de ernst van uw klachten en de doorverwijzing, wordt uw behandeling voor fysiotherapie wel of niet vergoed. Bij sommige behandelingen komt de vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering. Neem bij twijfel contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

Wilt u weer klachtenvrij bewegen of sporten? Heeft u na een trauma, ziekte of operatie moeite met het uitvoeren van bewegingen? Voor het verhelpen van uw klachten kiest u MTC Zoetermeer als uw praktijk voor fysiotherapie in Zoetermeer.

Neem contact op