Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Kleinschalige groepslessen

Zin om te komen sporten in groepsverband? We organiseren kleinschalige groepslessen in een zaaltje in de Doortocht (Hekbootkade 60, Zoetermeer). De groepslessen bieden een leuke combinatie van bewegen en plezier. Na afloop kunt u blijven voor een kopje koffie of thee.

We bieden diverse groepslessen aan. Momenteel geven wij op maandag de volgende groepslessen: 

13.00 – 14.00 Houd je hart fit
14.00 – 15.00 Balance, stretch en ontspanning
15.00 – 16.00 Stabiliteitstraining
16.00 – 17.00 Bewegen op muziek

Gespecialiseerde docent

In vaste groepjes krijgt u les van een gespecialiseerde docent. Heeft u bepaalde lichamelijke klachten of bepaalde wensen voor de groepsles? Laat het vooral weten aan de docent. We passen de oefeningen aan op uw niveau zodat iedereen kan meedoen.

Bewegen wordt belangrijker met de leeftijd

Bewegen is altijd belangrijk, maar nog eens extra wanneer het door leeftijd en lichamelijke klachten niet meer vanzelf gaat. Uw lichaam gezond houden door te bewegen is dan niet vanzelfsprekend. Daarom vinden we het belangrijk om de groepslessen laagdrempelig te houden voor alle leeftijden en sportniveaus. Onze groepslessen bieden een alternatief voor de sportschool. We houden onze groepslessen graag kleinschalig. Na afloop is er ruimte voor een bakje koffie of thee. Een goede combinatie van gezond bewegen en plezier! 

Geef je op voor een groepsles

Interesse? Tot 1 december kunt u gratis 1 proefles volgen. Wilt u graag meedoen met één van de bovenstaande groepslessen, geef u dan snel op! Mail of bel naar MTC Zoetermeer.  

Neem contact op