Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Oncologische Fysiotherapie Zoetermeer

Staat uw leven op zijn kop door bestraling of chemotherapie? Wij, MTC Zoetermeer, zijn uw praktijk voor oncologische fysiotherapie. Binnen ons behandeltraject krijgt u een oefenprogramma op maat, deze helpt om de vermoeidheid en het conditieverlies optimaal te herstellen.

MTC Zoetermeer heeft kennis en ervaring

Onze praktijk staat voor openheid, professionaliteit en groei. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers en dienstverlening zich blijven ontwikkelen. Mede door het volgen van na- en bijscholingsprogramma’s. Zo blijft elke medewerker zijn of haar kennis en vaardigheden ontwikkelen. Ook beschikt onze praktijk over de twee hoogste kwaliteitskeurmerken, HKZ en HCA. Naast onze fysiopraktijk en medewerkers zijn onze patiënten degenen die een groei meemaken in ons behandeltraject. MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties. Naast oncologische fysiotherapie zetten wij o.a. de volgende specialisaties in:

  • Bedrijfsfysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Hydrotherapie
  • Kinderfysiotherapie

Oncologische fysiotherapie in Zoetermeer

De eerste afspraak dient als intake. Uw oncologische fysiotherapeut stelt diverse vragen en voert een lichamelijk onderzoek uit. Deze informatie dient als basis voor het behandelplan. Dit plan sluit aan op de wensen en klachten die u heeft aangegeven. Daarnaast wordt de duur van het behandeltraject aangeduid en zijn de oefentrainingen gericht op conditie, spierkracht, soepelheid, stabiliteit en coördinatie. Elke maand bespreekt de therapeut de voortgang in conditie en kracht. Ook komt het voor dat hierop de trainingen opnieuw worden afgestemd.

Wilt u weer kracht opbouwen na een chemotherapie? Wij hebben speciaal op maat gemaakte trainingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak voor oncologische fysiotherapie in Zoetermeer.

Neem contact op

Corona update: helaas moeten wij de oefenzaal sluiten voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is gesloten. Dit geldt voorlopig t/m 9 februari 2021. Neem bij vragen contact op.