Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Sportmassage

Sportmassage richt zich met name op de structuren van het bewegingsapparaat. Dat de geestelijke gezondheid een rol speelt is een zaak die inherent staat aan de doelstelling, namelijk het gezond houden van de cliënt.
 

Sportmassage kent, qua uitvoering, slechts twee stromingen. Een behandeling kan activerend zijn voor de spieren en relaxerend. Activerend voor een activiteit en ontspannend na intensiteit. Een behandeling is sederend als deze uitgevoerd wordt na een sportinspanning.

 

De pre-activiteitsmassage heeft een voorbereidend (preparatief) en voorkomend (preventief) doel. Hiermee wordt bedoeld dat in deze massagevorm getracht wordt de sporter lichamelijk en ook geestelijk voor te bereiden op zijn sportieve prestatie.

Het preventieve aspect komt naar voren doordat men tracht de doorbloeding in de spieren te verbeteren, waardoor een gunstig intern milieu wordt schapen zodat de spier optimaal kan functioneren. Zo is de spier beter bestand tegen de krachten die erop uitgeoefend worden en zullen spontane blessures zoals kramp, overrekking worden voorkomen (preventief).

 

Voor wie is het aantrekkelijk?


- Sporter
- Pijnklachten aan spieren van het menselijke lichaam
- Behoefte aan lichamelijke en geestelijke ontspanning
- Compensatie voor dagelijkse arbeid
- Compensatie tegen bewegingsarmoede
- Het langer mobiel blijven
- Stimulatie van de bloedcirculatie
 

Prijzen?
 

30 minuten 32,50 euro
60 minuten 65,00 euro

 

Geinteresseerd? Bel naar de praktijk en regel een afspraak met onze receptionisten.