Hydrotherapie Zoetermeer

Al zwemmend naar herstel

Weer actief bewegen met hydrotherapie

Wilt u actief bewegen, maar heeft u een verminderde belastbaarheid? Bel ons, MTC Zoetermeer, voor het starten met hydrotherapie in Zoetermeer. Ook bekend als therapeutisch zwemmen.

Deze wijze van trainen maakt het mogelijk om na een operatie, met reumatische klachten, neurologische aandoeningen of een spierziekte weer te bewegen.

Neem nu contact op

 

Meer informatie

 

Behandelplan op maat

Binnen onze praktijk staan groei, openheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om als dienstverlener te groeien in onze kennis en vaardigheden. Ook behoort hierbij de groei van onze patiënten binnen een behandeltraject.

Wij beschikken over de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA. Bovendien zijn al onze medewerkers gespecialiseerd in hun vakgebied. Ze blijven zichzelf ontwikkelen door het volgen van na- en bijscholingsprogramma’s. Door de verbetering van kennis en vaardigheden zorgen wij ervoor dat wij u nog beter tot dienst zijn.

Voor hydrotherapie kunt u terecht bij onze fysiotherapeuten Leon Raaijmakers en Thomas de Koning en Tamira van Rijn.

Vergoeding voor hydrotherapie

Wilt u weten of uw hydrotherapie behandeling wordt vergoed? De vergoeding voor Hydrotherapie komt uit de aanvullende zorgverzekering. Ook is er geen doorverwijzing nodig. Voor Aquavaria en vrij zwemmen heeft u een abonnement nodig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.   

Heeft u reumatische klachten en wilt u graag bewegen? Kies voor MTC Zoetermeer als uw praktijk voor hydrotherapie om uw doelen te behalen.

Therapeutisch zwemmen in Zoetermeer

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, zoals oedeem-, oncologie-, sport-, bedrijfs- en kinderfysiotherapie. Dit betekent dat wij alle lichamelijke klachten behandelen. Hydrotherapie is geschikt voor iedereen met lichamelijke klachten. De nadruk ligt op herstel of revalidatie.

Tijdens de behandeling worden er specifieke doelen gezet en deze worden behaald door het uitvoeren van verschillende beweegvormen.

Naast de hydrotherapie met de therapeut is het mogelijk om zelf te trainen in warm water als individu of in groepsverband. Bijvoorbeeld met het volgen van aqua-varia of aqua-trimmen.

Fysiotherapie bij enkelklachten

Maak nu een afspraak

Bij MTC Zoetermeer behandelen we uw klachten op maat en kunt u direct terecht.
Bent u op zoek naar (gespecialiseerde) fysiotherapie in Zoetermeer? 

Neem nu contact op!