Medische fitness Zoetermeer

Terug op het oude kracht- en conditieniveau

Pijnvrij bewegen met medische fitness in Zoetermeer

Heeft u last van lichamelijke klachten of heeft u een (sport)blessure opgelopen? Wilt u weer op het kracht- en conditieniveau komen van voordat de klachten begonnen?

Neem contact op met MTC Zoetermeer en begin met medische fitness: sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Wij leggen u uit hoe u de klachten kunt verminderen en hoe een blessure in het vervolg kan worden voorkomen.

Neem nu contact op

 

Meer informatie

 

Behandelplan op maat

Onze allround fysiotherapiepraktijk heeft meerdere specialisaties waaronder sportfysiotherapie, oedeemtherapie en medische fitness. De therapeuten van MTC Zoetermeer behandelen feitelijk alle soorten lichamelijke klachten.

Tijdens het intakegesprek worden er allerlei vragen gesteld, voeren we een lichamelijk onderzoek uit en nemen we gezamenlijk de resultaten door. Dit is erop gericht om een goed beeld te vormen van uw klachten. Zo kan er een geschikt behandelplan opgesteld worden.

Wanneer u akkoord gaat kunt u beginnen met het sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Vergoeding voor medische fitness

Onze medische fitness werkt op abonnement. U heeft dus geen doorverwijzing nodig. Medische fitness wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. In dit geval betaalt u geen eigen risico. Check bij uw eigen verzekeraar of de vergoeding voor medische fitness geldt.   

Wilt u graag van uw lichamelijke klachten af en weer pijnvrij kunnen bewegen? Kies MTC Zoetermeer als uw fysiotherapiepraktijk en begin met medische fitness. 

MTC Zoetermeer brengt je in beweging

Binnen onze fysiotherapiepraktijk staat groei voorop. Dit heeft betrekking op de kennis en vaardigheden van onze therapeuten, maar ook op u als patiënt. Binnen een behandeltraject maakt u namelijk een ontwikkeling door en sturen onze fysiotherapeuten op resultaat.

De praktijk bevindt zich in Zoetermeer en heeft de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA. Openheid en professionaliteit staan eveneens hoog in het vaandel bij MTC Zoetermeer.

Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialiteit en blijven deze ontwikkelen door middel van bij- en nascholingsprogramma’s. Op deze manier kunnen we u goed van dienst zijn en blijven. Naast medische fitness zijn wij ook specialist op het gebied van:

Fysiotherapie bij enkelklachten

Maak nu een afspraak

Bij MTC Zoetermeer behandelen we uw klachten op maat en kunt u direct terecht.
Bent u op zoek naar (gespecialiseerde) fysiotherapie in Zoetermeer? 

Neem nu contact op!