Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Echografie Zoetermeer

Ervaart u klachten tijdens het bewegen of sporten? Bel MTC Zoetermeer voor het starten van een behandeling om u weer pijnvrij te laten bewegen. Binnen ons traject zorgen wij ervoor dat wij middels echografie een beter beeld krijgen van de oorzaak.

MTC Zoetermeer behandelt uw klachten op maat

In onze praktijk vinden wij groei belangrijk. Dit is niet alleen de groei die u als patiënt meemaakt binnen een behandeltraject. Ook in onze dienstverlening blijven wij groeien. Zo hebben wij de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA binnen de praktijk. Verder staan openheid en professionaliteit hoog in ons vaandel. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied. Ze blijven zich ontwikkelen door het volgen van bijscholingsprogramma’s. Het verbeteren van kennis en vaardigheden zorgt ervoor dat wij onze patiënten nog beter tot dienst zijn.

Voor echografie ter ondersteuning van uw fysiotherapeutische behandeling kunt u terecht bij onze fysiotherapeut Leon Raaijmakers.

Een snelle diagnose middels echografie in Zoetermeer

Zoals het bovenstaande aangeeft is MTC Zoetermeer een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties zoals oedeem-, oncologie-, sport-, bedrijfs- en kinderfysiotherapie. Dit betekent dat wij alle lichamelijke klachten behandelen. De klachten die het meest voorkomen zijn knie- en schouderklachten. Bij het vaststellen van de oorzaak van uw beperkingen gebruiken wij echografie. Middels een echo zien wij bijvoorbeeld vocht in uw knie. Deze snelle aanpak geeft ons een duidelijker beeld over de aanpak. Wij stellen een passend behandelplan op met bijvoorbeeld oefeningen om uw klachten te verhelpen. Uw therapeut legt de behandelopties aan u voor, waarbij u uiteindelijk zelf de knoop doorhakt om het traject te gaan volgen.

Vergoeding echografie

Heeft u een aanvullende zorgverzekering, dan worden de kosten voor een Echografie gewoon vergoed. Wanneer de vergoeding uit uw aanvullende zorgverzekering komt, betaalt u geen eigen risico. Neem voor verdere vragen over de vergoeding van uw echo onderzoek contact op met uw zorgverzekeraar.   

Heeft u na een trauma, ziekte of operatie moeite met het uitvoeren van bewegingen? Wij helpen u om weer klachtenvrij te bewegen. Met echografie sporen wij de oorzaak van uw beperkingen op. Bel vandaag nog voor uw afspraak bij MTC Zoetermeer.

Neem contact op