Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Oedeemtherapie Zoetermeer

Heeft u last van spanning rondom een zwelling? Bel MCT Zoetermeer voor het verhelpen van uw vochtophopingen in uw lymfstelsel. Wij zorgen er met oedeemtherapie voor dat de pijn of hinder verdwijnt en u weer klachtenvrij kunt bewegen.

MTC Zoetermeer behandelt uw klachten op maat

Wij vinden groei, openheid en professionaliteit belangrijk. Onze medewerkers blijven groeien in kennis en vaardigheden middels het volgen van na- en bijscholingsprogramma’s. Ook als dienstverlening blijven wij groeien. Zo hebben wij de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA. Daarnaast is de groei binnen een behandeltraject een pijler. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in hun vakgebieden en zorgen ervoor dat ze onze patiënten op de beste wijze helpen. Zo hebben wij in onze praktijk te Zoetermeer specialisten in oedeemtherapie. Ook behandelen wij klachten met:

  • Oncologie therapie
  • Manuele therapie
  • Bedrijfstherapie
  • Echografie

Verhelp uw klachten met oedeemtherapie in Zoetermeer

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties. Dit betekent dat wij alle lichamelijke klachten behandelen. De klachten die veel voorkomen bij mensen met oedeem zijn een vermoeid gevoel of een gevoel van spanning. Tijdens uw eerste afspraak luisteren wij aandachtig naar uw klachten en voeren wij een lichamelijk onderzoek uit. Naderhand bespreken we samen de uitkomsten. Ook stellen wij een passend oedeemtherapie behandelplan op en geven wij een behandeltermijn aan.

Wilt u weer klachtenvrij bewegen of sporten? Heeft u last van een vermoeid gevoel? Voor het verhelpen van uw klachten kiest u MTC Zoetermeer als uw praktijk voor oedeemtherapie in Zoetermeer en omstreken.

Neem contact op

Corona update: helaas moeten wij de oefenzaal sluiten voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is gesloten. Dit geldt voorlopig t/m 9 februari 2021. Neem bij vragen contact op.