Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Longfysiotherapie Zoetermeer

Heeft u last van longklachten? Of de oorzaak nu ligt bij COPD, astma of bijvoorbeeld restverschijnselen van corona, onze therapeuten kunnen u helpen door middel van COPD fysiotherapie of longfysiotherapie. Heeft u corona gehad en merkt u dat u hierdoor sneller vermoeid bent, verminderde spierkracht heeft, uw conditie achteruit is gegaan, u moeite heeft met ademhalen of andere restverschijnselen? Tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor een longrevalidatie traject voor restklachten na corona. Dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

MTC Zoetermeer helpt bij benauwdheid en kortademigheid

Als fysiotherapiepraktijk vinden wij ontwikkeling en groei ontzettend belangrijk. Vandaar dat al onze medewerkers een eigen specialiteit hebben en zijn opgeleid voor het behandelen van specifieke klachten. Daarnaast blijven onze therapeuten zich ontwikkelen door middel van bij- en nascholingsprogramma’s. Naast de ontwikkeling van onze medewerkers staat de groei van onze patiënten binnen een behandeltraject natuurlijk voorop. MTC Zoetermeer stuurt op resultaat en handelt volgens de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA. Op die manier bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede dienstverlening. Naast longfysiotherapie zijn wij ook gespecialiseerd in:

  • Sport fysiotherapie
  • Medische fitness
  • Oncologie therapie
  • Orofaciale therapie

Bouw aan je conditie met longfysiotherapie in Zoetermeer

Van manuele therapie tot hydrotherapie en van medische fitness tot longrevalidatie, onze allround fysiotherapiepraktijk heeft meerdere specialisaties. Tijdens de eerste afspraak voeren onze therapeuten een intakegesprek met u. In dit gesprek worden er vragen gesteld en wordt er een onderzoek uitgevoerd, waardoor we een goed beeld kunnen vormen van uw klachten. De resultaten worden besproken en er wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Zodra u akkoord gaat met het behandelplan kan de longrevalidatie van start gaan.

Ervaart u longklachten die voortkomen uit astma, COPD, restverschijnselen van corona of een andere longaandoening? Neem contact op met MTC Zoetermeer en laat een van onze therapeuten u bijstaan met longfysiotherapie.

Neem contact op

Corona update: helaas moeten wij de oefenzaal sluiten voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is gesloten. Dit geldt voorlopig t/m 9 februari 2021. Neem bij vragen contact op.