Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Orofaciale fysiotherapie Zoetermeer

Heeft u last van kaakklachten of herkent u het knappende geluid van uw kaakgewricht? Bel MTC Zoetermeer voor het starten van orofaciale fysiotherapie om uw klachten te verhelpen. Orofaciale fysiotherapie, ook bekend als kaakfysiotherapie, is een specialisatie binnen de fysiotherapie waarin wij het aangezicht behandelen.

MTC Zoetermeer: specialist binnen de branche

Binnen onze praktijk staat groei en ontwikkeling voorop. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied. Ze blijven cursussen en bijscholingsprogramma’s volgen om hun kennis en vaardigheden te verrijken met de nieuwste ontwikkelingen in het vak. Ook zijn openheid en professionaliteit twee karakters die onze dienstverlening omschrijven. Bovendien hebben wij de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA binnen onze praktijk. Door het blijven verbeteren van onze diensten, zorgen wij ervoor dat wij onze patiënten nog beter tot dienst zijn.

Voor orofaciale fysiotherapie kunt u terecht bij onze fysiotherapeut Hans Poelman.

Verhelp uw kaakklachten met orofaciale fysiotherapie in Zoetermeer

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, zoals orofaciale fysiotherapie. Dit betekent dat wij alle lichamelijke klachten behandelen. De kaakklachten die het meest voorkomen zijn beperkte mondopening, tandenknarsen, hoofdpijnklachten en knappende kaakgewrichten. Bij uw eerste afspraak, het intakegesprek, voeren wij een lichamelijk onderzoek uit. Hierbij letten wij op uw houding, beweging van de kaken en het hoofd. Naderhand bespreken we samen de uitkomsten en zoeken we naar de oorzaak van de klachten. Wij stellen een passend behandelplan op om uw klachten te verhelpen en te voorkomen.

Vergoeding voor orofaciale fysiotherapie bij kaakklachten

De vergoeding voor fysiotherapie bij kaakklachten verschilt per zorgverzekeraar. Ook hangt het af van het soort behandeling. Soms komt de vergoeding uit de basisverzekering en soms is een aanvullende verzekering nodig. Neem daarvoor contact op met uw zorgverzekeraar. 

Wilt u klachten aan uw kaak, aangezicht, nek en hoofd laten behandelen door een specialist? Voor het verhelpen en voorkomen van uw klachten kiest u MTC Zoetermeer als uw praktijk voor orofaciale fysiotherapie.

Neem contact op