Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Manuele fysiotherapie Zoetermeer

Heeft u nekpijn, schouderklachten, hoofdpijn of rugklachten? Fysiotherapiepraktijk MTC Zoetermeer helpt u met manuele fysiotherapie om uw gewrichten te beheersen. Binnen een behandeltraject realiseren wij dat u weer klachtenvrij leert te bewegen.

MTC Zoetermeer is ervaren en blijft groeien

Binnen onze praktijk staat groei voorop. Dit is de groei van kennis en vaardigheden. Maar ook de ontwikkelingen die u als patiënt mee maakt binnen een behandeltraject. Onze praktijk is gevestigd in Zoetermeer en beschikt over de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA. Ook vinden wij openheid en professionaliteit belangrijk in onze praktijk. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebieden. Bovendien blijven zij zich ontwikkelen door het volgen van na- en bijscholingsprogramma’s. Door onze kennis en vaardigheden te verrijken, zorgen wij ervoor dat wij u en onze andere patiënten nog beter van dienst zijn.

Voor manueeltherapie kunt u terecht bij onze fysiotherapeut Hans Poelman.

Verhelp uw klachten met manuele fysiotherapie in Zoetermeer

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, zoals hydrotherapie en manuele therapie. Dit betekent dat wij onze kennis hebben verrijkt met masters in fysiotherapie om een specifiek klachtenbeeld te behandelen. De klachten die wij met manuele therapie behandelen, komen vooral uit de wervelkolom. Bij uw eerste bezoek voeren wij een lichamelijk onderzoek uit en bespreken we samen de uitkomsten. Ook stellen wij een passend behandelplan op en geven wij een behandeltermijn aan. Uw manuele therapeut legt de behandelopties aan u voor, waarbij u uiteindelijk zelf de knoop doorhakt om het traject te gaan volgen.

Heeft u pijn in de benen die voortkomt uit uw lage rug? Voor het verhelpen van uw klachten kiest u MTC als uw praktijk voor manuele fysiotherapie in Zoetermeer. Maak vandaag nog een eerste afspraak om de behandelopties door te nemen.

Neem contact op

Corona update: de oefenzaal is momenteel weer geopend voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is open, waardoor hydrotherapie vanaf 27 mei weer van start is gegaan. Neem bij vragen contact op.