Bedrijfsfysiotherapie Zoetermeer

Gezonde medewerkers voor een gezond bedrijf

Verhelp uw klachten met bedrijfsfysiotherapie in Zoetermeer

Heeft uw werknemer klachten tijdens de arbeidsomstandigheden? Wij, MTC Zoetermeer, helpen u met bedrijfsfysiotherapie graag verder.

Wij richten ons op klachten en aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat die zich voordoen op de werkvloer.

Neem nu contact op

 

Meer informatie

 

Behandelplan op maat

Doordat wij onze kennis hebben verrijkt met bijscholingsprogramma’s om een specifiek klachtenbeeld te behandelen, kijken wij ook naar de toekomst om klachten te voorkomen.

Tijdens de eerste afspraak, de intake, kijken wij naar de klachten die u heeft. Wij houden hierbij rekening met de werkfactoren, zoals houding, taken en plek. Daarnaast voeren wij een aantal test uit.

Al deze informatie is de basis voor het opstellen van een passend behandelplan.

Vergoeding voor bedrijfsfysiotherapie

De vergoeding voor bedrijfsfysiotherapie komt in veel gevallen uit uw aanvullende zorgverzekering. Soms vergoed een werkgever (een deel van) de kosten. Ook kan de behandeling vanuit een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergoed worden. Neem altijd contact op met uw verzekeraar en uw werkgever voor meer informatie over de vergoeding.   

Ervaart u klachten die voortkomen vanuit uw werk, dan kan bedrijfsfysiotherapie een uitkomst voor uw bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

MTC Zoetermeer staat voor kennis en professionaliteit

Onze praktijk heeft een professionele dienstverlening en staat voor de ontwikkeling van haar medewerkers.

Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in hun vak. Bovendien volgen zij cursussen en bijscholingsprogramma’s om hun kennis en vaardigheden te verrijken. Zo zijn wij u nog beter van dienst voor al uw klachten. Ook heeft onze praktijk de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA binnen de branche.

Onze praktijk in Zoetermeer is een allround fysiopraktijk met verschillende specialisaties. Voor bedrijfsfysiotherapie kunt u terecht bij onze fysiotherapeut Hans Poelman.

Maak nu een afspraak

Bij MTC Zoetermeer behandelen we uw klachten op maat en kunt u direct terecht.
Bent u op zoek naar (gespecialiseerde) fysiotherapie in Zoetermeer? 

Neem nu contact op!