Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Kinderfysiotherapie Zoetermeer

Heeft uw kind moeite bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden? Bel ons, MTC Zoetermeer, voor kinderfysiotherapie. Wij helpen uw kind tussen 0 tot 18 jaar met het verbeteren van hun motorische ontwikkelingen.

MTC Zoetermeer is ervaren en blijft groeien

In onze fysiopraktijk staan openheid en professionaliteit voorop. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en beschikken over de hoogte kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA. Bovendien zijn al onze medewerkers gespecialiseerd op hun vakgebied. Ook blijven zij zich ontwikkelen door het volgen van cursussen en bijscholingsprogramma’s. Zo zorgen wij ervoor dat wij onze patiënten nog beter tot dienst zijn.

Kinderfysiotherapie biedt uitkomst voor uw kind

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties. Dit betekent dat wij onze kennis hebben verrijkt met masters in fysiotherapie om een specifiek klachtenbeeld te behandelen. Wij helpen alle kinderen die baat hebben bij fysiotherapie voor kinderen. Bij de eerste afspraak gaan wij in gesprek met de ouders om de problemen in kaart te brengen. Ook voeren wij een onderzoek uit, op basis van deze informatie beslist de kinderfysiotherapeut of fysiotherapie baat heeft. Wij stellen een passend behandelplan op om uw kind zo goed mogelijk te behandelen middels diverse oefeningen.

Vergoeding voor kinderfysiotherapie

Voor kinderen onder de 18 jaar vergoedt uw zorgverzekeraar maximaal 18 behandelingen voor kinderfysiotherapie vanuit de basisverzekering. Na de 18 behandelingen worden er nog een aantal behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering van de ouder waar de polis op staat. Heeft uw kind een chronische aandoening die op lijst voor chronische aandoeningen staat? Dan worden alle behandelingen vergoed. Neem bij vragen contact op met uw zorgverzekeraar over de vergoeding van kinderfysiotherapie.

Heeft uw kind schrijfproblemen, moeite met aanleren van motorische vaardigheden of een bijzondere voortbewegingsvorm? Kies voor kinderfysiotherapie bij MTC Zoetermeer om uw kind te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Neem contact op