Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Kinderfysiotherapie Zoetermeer

Heeft uw kind moeite bij het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden? Bel ons, MTC Zoetermeer, voor kinderfysiotherapie. Wij helpen uw kind tussen 0 tot 18 jaar met het verbeteren van hun motorische ontwikkelingen.

MTC Zoetermeer is ervaren en blijft groeien

In onze fysiopraktijk staan openheid en professionaliteit voorop. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en beschikken over de hoogte kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA. Bovendien zijn al onze medewerkers gespecialiseerd op hun vakgebied. Ook blijven zij zich ontwikkelen door het volgen van cursussen en bijscholingsprogramma’s. Zo zorgen wij ervoor dat wij onze patiënten nog beter tot dienst zijn.

Voor kinderfysiotherapie kunt u terecht bij onze kinderfysiotherapeut Marsha Poelman.

Kinderfysiotherapie biedt uitkomst voor uw kind

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties. Dit betekent dat wij onze kennis hebben verrijkt met masters in fysiotherapie om een specifiek klachtenbeeld te behandelen. Wij helpen alle kinderen die baat hebben bij fysiotherapie voor kinderen. Bij de eerste afspraak gaan wij in gesprek met de ouders om de problemen in kaart te brengen. Ook voeren wij een onderzoek uit, op basis van deze informatie beslist de kinderfysiotherapeut of fysiotherapie baat heeft. Wij stellen een passend behandelplan op om uw kind zo goed mogelijk te behandelen middels diverse oefeningen.

Heeft uw kind schrijfproblemen, moeite met aanleren van motorische vaardigheden of een bijzondere voortbewegingsvorm? Kies voor kinderfysiotherapie bij MTC Zoetermeer om uw kind te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Neem contact op

Corona update: de oefenzaal is momenteel weer geopend voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is open, waardoor hydrotherapie vanaf 27 mei weer van start is gegaan. Neem bij vragen contact op.