Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Sportfysiotherapie Zoetermeer

Heeft u last van beperkingen tijdens het sporten? Bel MTC Zoetermeer voor het starten van een behandeling bij een sportfysiotherapeut. De therapeuten van MTC Zoetermeer zijn deskundigen op het gebied van het sportief bewegend functioneren van de mens. Een sportfysiotherapeut heeft gespecialiseerde kennis en vaardigheden op het gebied van inspanningsfysiologie, sportblessures en blessurepreventie. U kunt met of zonder verwijzing van een medisch specialist of huisarts bij ons terecht voor sportfysiotherapie.

MTC Zoetermeer behandelt klachten op maat

Gedurende de behandeling worden sporters begeleid bij het herstellen van een blessure of bij het verbeteren van een specifiek prestatiedoel. Uiteraard wil een sporter met een blessure niet graag stilzitten. Een sportfysiotherapeut kan helpen om alternatieven te vinden om zoveel mogelijk in beweging te blijven. We begeleiden sporters van alle niveaus. U kunt ook starten met sportfysiotherapie als u wilt gaan sporten en advies of begeleiding nodig heeft.

Een behandeling kan gericht zijn op:

  • Het verbeteren van sport specifieke problemen
  • Het voorkomen/preventie van klachten in de toekomst
  • Het verbeteren van plaatselijke problemen in spieren, zenuwen, pezen en gewrichten

Indien noodzakelijk neemt de fysiotherapeut tijdens de verdere behandeling (met uw toestemming) contact op met uw huisarts, trainer, coach of specialist. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan.

Verhelp uw klachten met sportfysiotherapie in Zoetermeer

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties. Bij het eerste bezoek vraagt de therapeut naar uw klachten (anamnese) en doet een lichamelijk onderzoek. Samen met u worden de uitkomsten van het onderzoek besproken. Ook wordt er een passend behandelplan en behandeltermijn opgesteld. De fysiotherapeut zal u deskundige behandelopties voorleggen, waarbij u uiteindelijk de beslissing neemt over het te volgen beleid. 

Vergoeding voor sportfysiotherapie

In de meeste gevallen komt de vergoeding voor sportfysiotherapie vanuit de aanvullende verzekering. Er is geen doorverwijzing nodig van uw behandelend arts. Neem contact met ons op voor uw sportfysiotherapie behandeling.   

Wilt u weer klachtenvrij sporten? Heeft u na een blessure, valpartij of operatie moeite met het uitvoeren van uw sportbewegingen? Voor het verhelpen van uw klachten kiest u MTC Zoetermeer als uw praktijk voor sportfysiotherapie.

Neem contact op