Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Sport fysiotherapie Zoetermeer

Heeft u last van beperkingen tijdens het sporten? Bel ons, MTC Zoetermeer, voor het starten van een behandeling bij een sportfysiotherapeut om u weer pijnvrij te laten bewegen. Binnen ons traject zorgen wij ervoor dat de klachten verbeteren en leggen we uit hoe u dit in de toekomst voorkomt.

MTC Zoetermeer behandelt uw klachten op maat

In onze praktijk vinden wij groei belangrijk. Dit is niet alleen de groei binnen een behandeltraject. Ook in onze dienstverlening blijven wij groeien. Zo hebben wij de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA binnen de praktijk. Bij ons staan openheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd in hun vakgebied. Ze blijven zich ontwikkelen door het volgen van na- en bijscholingsprogramma’s. Het verbeteren van kennis en vaardigheden zorgt ervoor dat wij onze patiënten nog beter van dienst zijn. In onze praktijk bent u naast sport fysiotherapie aan het juiste adres voor:

  • Echografie
  • Therapeutisch zwemmen
  • Oedeemtherapie
  • Oncologische fysiotherapie

Verhelp uw klachten met sport fysiotherapie in Zoetermeer

MTC Zoetermeer is een allround fysiotherapiepraktijk met verschillende specialisaties, zoals sport fysiotherapie. Dit betekent dat wij alle lichamelijke klachten behandelen. De klachten die de meeste sporters ervaren zijn: knie- en schouderklachten. Bij uw eerste afspraak, het intakegesprek, stellen wij diverse vragen, voeren wij een lichamelijk onderzoek uit en bespreken we samen de uitkomsten. Ook stellen wij een passend behandelplan op en geven wij een behandeltermijn aan. Uw sporttherapeut legt de behandelopties aan u voor, waarbij u uiteindelijk zelf de knoop doorhakt om het traject te gaan volgen.

Wilt u weer klachtenvrij sporten? Heeft u na een blessure, valpartij of operatie moeite met het uitvoeren van uw sportbewegingen? Voor het verhelpen van uw klachten kiest u MTC Zoetermeer als uw praktijk voor sport fysiotherapie.

Neem contact op