Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Kom werken bij MTC Zoetermeer

Werken bij fysiotherapiepraktijk MTC Zoetermeer betekent werken in een multidisciplinaire praktijk. Kwaliteit en professionaliteit in de dienstverlening staan bij ons voorop.

Wij beschikken over de hoogste kwaliteitskeurmerken HKZ en HCA binnen de praktijk. Deze keurmerken staan voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. De cliënt staat bij ons altijd centraal en we werken voortdurend aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe fysiotherapeuten of secretarieel medewerkers. Bekijk hieronder de openstaande vacatures, wie weet zit er iets voor jou tussen!

Openstaande vacatures

Vacature: oedeem/oncologische fysiotherapeut

Ben jij een gemotiveerde oedeem/oncologische fysiotherapeut die op zoek is naar een afwisselende baan binnen een multidisciplinaire praktijk? Dan is het Medisch Training Centrum (MTC) Zoetermeer op zoek naar jou! Bekijk de vacature.

Vacature: baliemedewerk(st)er

Het Medisch Training Centrum (MTC) Zoetermeer is voor haar multidisciplinaire praktijk op zoek naar een enthousiaste baliemedewerk(st)er. Hij of zij zal het team tijdelijk gaan versterken, in ieder geval t/m de zomervakantie. Bekijk de vacature.

Team van gespecialiseerde therapeuten

Ons team bestaat uit 11 fysiotherapeuten - ieder met een eigen specialisatie - en 3 secretarieel medewerkers. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in o.a. kinderfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, longfysiotherapie en meer!

Bij MTC Zoetermeer stimuleren we onze therapeuten om een masteropleiding of na- en bijscholingsprogramma's te volgen. Zo werken we continu aan de verbetering van onze kennis en vaardigheden.

Benieuwd hoe jouw toekomstige team van collega's eruitziet? Neem dan een kijkje op onze teampagina.

Ontmoet ons team  Neem contact op

Corona update: helaas moeten wij de oefenzaal sluiten voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is gesloten. Dit geldt voorlopig t/m 18 mei 2021. Wel bieden wij u de mogelijkheid om in een groepje van vier personen buiten te komen sporten.  Neem bij vragen contact op.