Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Kom werken bij MTC Zoetermeer

Werken bij de leukste fysiopraktijk van Zoetermeer? Ga dan bij ons aan de slag! Bij ons ben je gegarandeerd van een leuke werkplek, voldoende doorgroeimogelijkheden en lekker afwisselend werk.

 Gezellige collega's
 Groeien als mens en professional
 Afwisselend werk

Direct naar openstaande vacatures

 

Waarom werken bij MTC?

  • Informele band met collega’s: Samen sporten, leuke team uitjes en laagdrempelige omgang met elkaar op de werkvloer.
  • Mogelijkheden om door te leren: We zien je graag groeien in je werk! Dat stimuleren we dan ook graag. Wil jij een dag in de week vrij om te studeren? Een cursus of nascholing behalen? Bespreek je wensen met ons.
  • Patiënt staat altijd op nummer 1: Daarom investeren we in de nieuwste technologieën en trainingsapparatuur zodat jij alles in huis hebt om patiënten zo goed mogelijk te helpen. 
  • Afwisseling: Met twee praktijken, ruime oefenzalen met behandelkamers, hydrotherapie in het zwembad, groepslessen op locatie en fysiotherapie thuis bij de patiënt is een afwisselende werkdag bij MTC Zoetermeer gegarandeerd!

 

"We dollen, we zijn professioneel en maken allemaal echt uit van een team. Er is voor iedereen ruimte en iedereen wordt geaccepteerd hoe hij of zij is. Er is daarbij veel mogelijk in persoonlijke ontwikkeling" - Tamira

 

Lees meer verhalen

 

 

 

Openstaande vacatures

Vacature: oedeem/oncologische fysiotherapeut

Ben jij een gemotiveerde oedeem/oncologische fysiotherapeut die op zoek is naar een afwisselende baan binnen een multidisciplinaire praktijk? Dan is het Medisch Training Centrum (MTC) Zoetermeer op zoek naar jou! Bekijk de vacature.

Vacature: algemeen fysiotherapeut

Ons (multidisciplinaire) team zoekt een enthousiaste collega, die de tijd en aandacht heeft voor de patiënten. De werkzaamheden zullen bestaan uit het begeleiden van patiënten in de trainingszaal, de behandelkamer en in het zwembad. Bekijk de vacature

Vacature: Manueel therapeut

Ben jij de nieuwe manueel therapeut voor onze vestigingen in Zoetermeer? MTC Zoetermeer is op zoek naar een enthousiaste manueel fysiotherapeut als toevoeging aan het multidisciplinaire team. Bekijk de vacature.

Vacature: Oncologiefysiotherapeut

Kom jij ons team versterken als oncologiefysiotherapeut? De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden en behandelen van kankerpatiënten in alle fasen van de ziekte. Bekijk de vacature.

Vacature: Psychosomatisch fysiotherapeut

Wil jij een belangrijke rol zijn in het voorkomen of verminderen van psychische klachten die het gevolg zijn van lichamelijke klachten? Dan is het Medisch Training Centrum (MTC) Zoetermeer op zoek naar jou! Bekijk de vacature.

Vacature secretarieel medewerker/ster

Vind je het leuk om ons team te versterken en te ondersteunen om kwalitatief goede zorg te leveren? Ben jij iemand die het overzicht bewaart als er tien dingen tegelijk op je afkomen? Dan zoeken wij jou!

Open sollicitatie

Naast de huidige vacatures, staan we open voor open sollicitaties. Staat jouw gewenste functie er niet tussen of weet je nog niet waar je je in wilt specialiseren? Of wil je je graag verder ontwikkelen als algemeen fysiotherapeut? Het kan bij MTC Zoetermeer. Verstuur een open sollicitatie

 

Werken bij MTC Zoetermeer

Werken bij fysiotherapiepraktijk MTC Zoetermeer betekent werken in een multidisciplinaire praktijk. Kwaliteit en professionaliteit in de dienstverlening staan bij ons voorop.

Wij beschikken over de hoogste kwaliteitskeurmerken en binnen de praktijk. Deze keurmerken staan voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. De cliënt staat bij ons altijd centraal en we werken voortdurend aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons enthousiaste team? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe fysiotherapeuten of secretarieel medewerkers. Bekijk de openstaande vacatures, wie weet zit er iets voor jou tussen!

 

Team van gespecialiseerde therapeuten

Ons team bestaat uit gedreven fysiotherapeuten - ieder met een eigen specialisatie - en 3 secretarieel medewerkers. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in o.a. kinderfysiotherapie, oncologische fysiotherapie, longfysiotherapie en meer!

Bij MTC Zoetermeer stimuleren we onze therapeuten om een masteropleiding of na- en bijscholingsprogramma's te volgen. Zo werken we continu aan de verbetering van onze kennis en vaardigheden.

Benieuwd hoe jouw toekomstige team van collega's eruitziet? Neem dan een kijkje op onze teampagina.

Ontmoet ons team  Neem contact op