Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Vacature: algemeen fysiotherapeut

Ben jij een gemotiveerde fysiotherapeut die op zoek is naar een afwisselende baan binnen een multidisciplinaire praktijk? Dan is het Medisch Training Centrum (MTC) Zoetermeer op zoek naar jou! 

Het (multidisciplinaire) team zoekt een enthousiaste collega, die de tijd en aandacht heeft voor de patiënten. Kortom: om het team te komen versterken. De werkzaamheden zullen bestaan uit het begeleiden van patiënten in de trainingszaal, de behandelkamer en in het zwembad. Daarnaast biedt het MTC Zoetermeer de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het vakgebied. 

Ervaring en specialisaties zijn een pré maar ook enthousiaste starters zijn welkom om te solliciteren. Ben jij dus zelfstandig, leergierig, sociaal en ondernemend, dan is er zeker een plek voor jou!

Waar kom jij te werken? 

Het MTC Zoetermeer heeft twee vestigingen in Zoetermeer. Het team bestaat uit 11 fysiotherapeuten en 3 secretarieel medewerkers. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met een podotherapeut en diëtisten.

Onze fysiotherapiepraktijk heeft meerdere specialisaties in huis en beschikt over een grote trainingszaal waarin meerdere oefenprogramma’s worden gegeven. Daarnaast wordt er voor het geven van hydrotherapie gebruik gemaakt van zwembad De Driesprong in Zoetermeer.

Wij bieden: 

  • Bij aanvang een werkweek van 24 uur, met mogelijkheid tot uitbreiding
  • De ruimte voor eigen inbreng en initiatief
  • Een gezellig team

Voor deze functie vragen wij iemand met:

  • Een afgeronde opleiding fysiotherapie
  • Een BIG-registratie
  • Aandacht op HCA niveau (plus) en aandacht voor de patiënt
  • Enthousiasme, motivatie en flexibiliteit
  • Goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling 
  • Bereidheid om 1 à 2 avonden te werken

Enthousiast? Reageer direct!

Sluit jij je graag aan bij ons team van fysiotherapeuten? Reageer dan voor 1 mei 2022 door een motivatiebrief en CV te sturen naar info@mtczoetermeer.nl. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar 079-3200211 en vraag naar Hans Poelman. 

Solliciteer nu

Corona update: Onze oefenzaal is momenteel weer geopend voor zowel mensen die op indicatie trainen als voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is weer geopend. Neem bij vragen contact op.