Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Vacature: leefstijlcoach

Wegens de groeiende hoeveelheid aanmeldingen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) is het Medisch Training Centrum (MTC) Zoetermeer op zoek naar een leefstijlcoach. Onze cliënten hebben jou nodig om hun leefstijl te veranderen en zo gezonder en vitaler te worden.

 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een ondernemende (BLCN) leefstijlcoach met een leergierige houding en een sterke passie om mensen te willen helpen tijdens het GLI-traject. Wij zoeken een enthousiaste en inspirerende leefstijlcoach om cliënten een gezonde leefstijl en duurzame gedragsverandering te realiseren. Belangrijk is dat je mensen kunt motiveren en inspireren, zowel op het gebied van fysieke leefstijl, als mentaal vlak. Als leefstijlcoach ben je bezig met de individuele begeleiding van deelnemers en het verzorgen van groepsbijeenkomsten. Het voeren van 1-op-1 coaching gesprekken met deelnemers, waarin je hen helpt hun doelen te formuleren en om te zetten in concrete acties is een belangrijk onderdeel.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde Post HBO-leefstijlcoach
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als leefstijlcoach

 

Persoonlijke kwaliteiten:

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je kunt luisteren en vragen stellen;
  • Je bent enthousiast en gepassioneerd, hiermee inspireer je mensen;
  • Je bent flexibel in tijd en bereid om aan te passen aan de wensen van de cliënten;
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed samenwerking;
  • Je bent vakinhoudelijk nieuwsgierig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over leefstijl.

 

Wat bieden wij jou

  • Een zelfstandige functie binnen een ervaren en gezellig team;
  • Aantal uren en werktijden in overleg.

 

Waar kom jij te werken?

Het MTC Zoetermeer heeft twee vestigingen in Zoetermeer en één in Den Haag. Het team bestaat uit 13 fysiotherapeuten en 3 secretarieel medewerkers. Daarnaast zijn er nog 2 trainers werkzaam, waarvan 1 de uitvoering van de GLI op zich neemt. Er is een nauwe samenwerking tussen de fysiotherapeuten en de leefstijlcoaches. De praktijk heeft meerdere specialisaties in huis en een grote trainingszaal waarin meerdere oefenprogramma’s worden gegeven.

 

Solliciteren

Kun jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Reageer dan door een motivatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar info@mtczoetermeer.nl. Wil je meer informatie over deze functie bel dan met 079-3200211 en vraag naar Hans Poelman of Esther Castenmiller.

 

 

 

"De informelere sfeer, de leuke collega’s en het brede aanbod aan specialisaties maakt dat het MTC goed bij mij past. Op deze manier kan ik mensen met plezier helpen en kan ik ze veel mogelijkheden geven tijdens de behandeling. Daarnaast kan ik van meerdere collega’s met allemaal verschillende specialisaties en verdiepingen veel leren over het vak."  - Max van Delft