Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Esther Castenmiller-van Leeuwen

Photo of Esther Castenmiller-van Leeuwen

Ik vind het leuk om mensen met lichamelijke klachten te helpen. We gaan samen achterhalen wat de oorzaak is en vervolgens een oplossing zoeken voor de klacht. Als het niet mogelijk is om de klacht volledig op te lossen dan kijk ik of ik de kwaliteit van leven kan optimaliseren.   

Aandachtsgebieden

Mijn specialisatie is oncologie en oedeem, daarbij ondersteun ik patiënten graag met de voorbereiding voor de behandeling die hij/ zij te wachten staat. Tijdens de behandeling begeleid ik de patiënt om de ongemakken van de behandeling vol te kunnen houden. Als de behandeling in het ziekenhuis is afgerond, help ik de patiënt om terug te keren naar hun dagelijkse leven. Ik vind het leuk om samen een behandelprogramma op te stellen, zodat binnen de mogelijkheden van de patiënt het maximale resultaat behaald wordt.

Ik heb aandacht voor zowel de fysieke als de mentale aspecten van het revalidatieproces. Ik kan goed omgaan met de emoties die mijn vakgebied met zich meebrengt, waardoor er altijd ruimte is voor een traan maar zeker ook een lach.

Naar teamoverzicht

Corona update: helaas moeten wij de oefenzaal sluiten voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is gesloten. Dit geldt voorlopig t/m 21 april 2021. Wel bieden wij u de mogelijkheid om in een groepje van vier personen buiten te komen sporten.  Neem bij vragen contact op.