Fysergo

GERICHT WERKEN AAN DE INZETBAARHEID EN VITALITEIT VAN MENSEN

Fysiotherapiepraktijk MTC Zoetermeer maakt onderdeel uit van het Fysergo netwerk dat bestaat uit 140 centra. Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf.

INVESTEREN IN UW MENSEN

Op individueel- en teamniveau begeleiden onze professionals uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid. Ook begeleiden ze bij reintegratie en preventie processen. Het resultaat van deze aanpak is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit. 

Met de (gezondheids)programma’s van Fysergo investeert u in uw medewerkers. Dit heeft groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Onze professionals ondersteunen en adviseren u op het gebied van visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma dat leidt tot effectief gezondheidsmanagement. 

Door een vernieuwende en praktische aanpak is Fysergo ook uw partner in gezondheids- en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen. Als praktijk zijn wij werkzaam als hulpverlener voor het VGZ-IZA Bedrijfszorgpakket in deze regio. 

Ga naar  voor meer informatie.