Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Knieklachten

Knieklachten en pijn aan de pijn kunnen ontstaan door ouderdom, stand verandering, trauma, (over)belasting, operatie, beroep of sport. Knieklachten kunnen behandeld worden door de mobiliteit (bewegingsverloop), kracht, coordinatie en uithoudingsvermogen van de knie te optimaliseren. 

Veel voorkomende knieklachten zijn verzwikking (distorsie), verrekking van pezen en banden, ongemak na een knieoperatie (bijvoorbeeld een totale knieprothese (TKP), halve knieprothese, kijkoperatie), artrose en instabilliteit van de knieschijf. Pijn aan de knie kan een belemmering vormen in het dagelijkse leven. Door u te laten behandelen door een specialist kunt u zo snel mogelijk weer pijnvrij door het leven. 

Symptomen bij knieklachten

  • Zwelling van het kniegewricht
  • Het gevoel dat de knie 'op slot' zit
  • Warm worden van het kniegewricht
  • Kraken (geluiden, crepitaties)
  • Krachtverlies (‘doorzakgevoel’)
  • Instabiliteit

Behandeling

MTC Zoetermeer is als fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in het behandelen van knieklachten. Laat u gerust door een van onze fysiotherapeuten adviseren over de beste behandelmethode, passend bij uw klachten. Voor de behandeling maakt de fysiotherapeut doorgaans gebruik van: 

Wilt u ook weer klachtenvrij kunnen sporten of bewegen? Maak een afspraak met een fysiotherapeut van MTC Zoetermeer en ervaar hoe wij u van uw klachten af kunnen helpen.

Maak een afspraak

 

Corona update: de oefenzaal is momenteel weer geopend voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is open, waardoor hydrotherapie vanaf 27 mei weer van start is gegaan. Neem bij vragen contact op.