Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Knieklachten

Knieklachten en pijn aan de pijn kunnen ontstaan door ouderdom, stand verandering, trauma, (over)belasting, operatie, beroep of sport. Knieklachten kunnen behandeld worden door de mobiliteit (bewegingsverloop), kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen van de knie te optimaliseren. 

Veel voorkomende knieklachten zijn verzwikking (distorsie), verrekking van pezen en banden, ongemak na een knieoperatie (bijvoorbeeld een totale knieprothese (TKP), halve knieprothese, kijkoperatie), artrose en instabiliteit van de knieschijf. Pijn aan de knie kan een belemmering vormen in het dagelijkse leven. Door u te laten behandelen door een specialist kunt u zo snel mogelijk weer pijnvrij door het leven.  

Symptomen bij knieklachten

  • Zwelling rondom het kniegewricht
  • Het gevoel dat de knie 'op slot' zit
  • Warm worden van het kniegewricht
  • Kraken (geluiden, crepitaties)
  • Krachtverlies (ook wel ‘doorzakgevoel’)
  • Instabiliteit van het kniegewricht

Behandeling

MTC Zoetermeer is als fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in het behandelen van knieklachten. Laat u gerust door een van onze fysiotherapeuten adviseren over de beste behandelmethode, passend bij uw klachten. Voor de behandeling maakt de fysiotherapeut doorgaans gebruik van: 

Wilt u ook weer klachtenvrij kunnen sporten of bewegen? Maak een afspraak met een fysiotherapeut van MTC Zoetermeer en ervaar hoe wij u van uw klachten af kunnen helpen.

Maak een afspraak