Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Chronische klachten

Een chronische aandoening geeft lastige gevolgen voor het dagelijks leven. Het veroorzaakt beperkingen bij het uitvoeren van activiteiten in de woon-, leef-, sport- en werkomgeving. Veelal met vermindering van de kwaliteit van leven als gevolg. Chronische aandoeningen en pijn komen geregeld voor en kunnen ontstaan door verschillende oorzaken.

Klachten worden behandelt door de mobiliteit (bewegingsverloop), kracht, coordinatie en uithoudingsvermogen van het lichaam te optimaliseren. We kijken samen met u naar de grenzen en uitdagingen die u wilt bereiken.

Het doel is om zo goed mogelijk uw dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren. In de onderstaande tabel kunt u specifieke chronische aandoeningen vinden. De klachten worden uitgelegd, zodat u een beeld van uw klacht heeft.

Chronische klachten bij de verzekeraar

Niet alle chronische klachten worden vergoed door de zorgverzekeraar. De klachten die wel vergoedt worden staan op de zogenaamde lijst Borst https://zorgvergoeding.com/page/86/chronische-lijst-van-aandoeningen/. De overheid bepaalt welke aandoeningen vergoedt worden.