Voor informatie of behandeling: 079 - 3200 211

Chronische klachten

Een chronische aandoening geeft lastige gevolgen voor het dagelijks leven. Het veroorzaakt beperkingen bij het uitvoeren van activiteiten in de woon-, leef-, sport- en werkomgeving. Veelal met vermindering van de kwaliteit van leven als gevolg. Chronische aandoeningen en pijn komen geregeld voor en kunnen ontstaan door verschillende oorzaken.

Klachten worden behandelt door de mobiliteit (bewegingsverloop), kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen van het lichaam te optimaliseren. We kijken samen met u naar de grenzen en uitdagingen die u wilt bereiken.

Het doel is om zo goed mogelijk uw dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren. Hieronder kunt u specifieke chronische aandoeningen vinden. De meeste klachten worden uitgelegd, zodat u een beeld van uw klacht heeft.

Chronische klachten bij de verzekeraar

Niet alle chronische klachten worden vergoed door de zorgverzekeraar. De klachten die wel vergoed worden staan op de zogenaamde Lijst Borst. De overheid bepaalt welke aandoeningen vergoed worden.

Corona update: helaas moeten wij de oefenzaal sluiten voor mensen die trainen op een abonnement. Ook het zwembad is gesloten. Dit geldt voorlopig t/m 21 april 2021. Wel bieden wij u de mogelijkheid om in een groepje van vier personen buiten te komen sporten.  Neem bij vragen contact op.