Bij klachten met een neurologische oorsprong

Bij neurologische aandoeningen zoals een beroerte, hersentumor, hersenletsel, Multiple Sclerose, dwarslaesie en Parkinson, kunt u bij fysiotherapiepraktijk MTC Zoetermeer terecht voor een fysiotherapeutische behandeling.

Om uw huidige situatie in kaart te brengen wordt er een intake-gesprek gevoerd met een gespecialiseerd fysiotherapeut. Na de intake voert de therapeut testen en metingen uit, om uw fysieke activiteitenniveau te bepalen.

Met deze informatie kunnen we later uw vorderingen evalueren. De behandeling is gebaseerd op uw klachten, doelstellingen en wensen.

Waar?

De behandeling vindt plaats in de behandelkamer en in de trainingszaal. We bieden ook hydrotherapie aan (fysiotherapie in extra verwarmd water) in het zwembad de Driesprong. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het MTC te komen, bestaat de mogelijkheid om bij u thuis te komen.

Oncologie

Bij hersentumoren werkt de therapeut samen met de oncologisch fysiotherapeut.

Parkinson

Voor personen met de ziekte van Parkinson bestaat naast individuele fysiotherapie, ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de training en oefeningen in de Parkinsongroep. U sport dan onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Behandeling van klachten met een neurologische oorsprong

Maak nu een afspraak

Bij MTC Zoetermeer behandelen we uw klachten op maat en kunt u direct terecht.
Bent u op zoek naar (gespecialiseerde) fysiotherapie in Zoetermeer? 

Neem nu contact op!