Annet Kloots

Secretarieel ondersteunend personeel

 

Over Annet

"Goedemorgen/middag MTC/FTC Zoetermeer, u spreekt met Annet." Als u dit hoort dan heeft u mij dus aan de lijn. Ik ben een van de medewerkers van het secretariaat en ben werkzaam op de maandag, woensdag en vrijdag.

Binnen de praktijk houd ik mij net als de anderen bezig met het beantwoorden van de telefoon om samen met u de juiste oplossing te vinden, het plannen en controleren van de agenda’s van de therapeuten, behandelen van de mail en andere administratieve werkzaamheden. 

Mocht u vragen hebben over de abonnementen, dan kunt u ook bij mij terecht. Daarnaast voer ik ondersteunende werkzaamheden uit voor de praktijkmanager.

 

Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik in Zevenhuizen te vinden. Daar woon ik samen met mijn gezin en onze huisdieren. Ik ben zelf niet erg sportief (kom momenteel niet verder dan wandelen en zwemmen) maar doe wel vrijwilligerswerk voor onze volleybalvereniging ZVH. Ik zit in daar in de jeugdcommissie en help bij de loterijverkoop. Ik kijk ook graag naar de wedstrijden van onze dochter en die van Heren 1.
 
U hoop u binnenkort weer aan de lijn te hebben of te ontmoeten in onze praktijk.